Најнови Информации

2881_3

Сакате да работите во Чикаго? Побрзајте :)

State: Illinois Location: Hoffman Estates No. of students: 17 Positions: Servers, busser, hostess, banquet set up, outdoor catering Salary: 8.25$ Estimated h/week: 40 Start date: 2016-05-15 - 2016-06-15 End date: 2016-09-09 - … повеќе>>

2933_2

Housekeeping for females

  State: Maine Location: Boothbay Harbor, Lincolnville Business type: Hotel Positions: Housekeeping Salary: $9 Estimated h/week: 36 - 40 Start date: 15 May - 25 June End date: 15 Sep - 30 Sep Student daily duties: Will … повеќе>>

2942_1

Custer, South Dacota

Location: Custer State: South Dacota Business type: Bakery Cafe Number of students: 13 Positions: servers, dishwashers/bussers, bakers Salary: $4.30+ tips (servers, bussers); $8.50-dishwashers,bakers Estimated h/week: 35 - … повеќе>>

2810_4

HOT JOB!

  Positions: Servers/ Host Staff (20 students, majority females) Location: Arlington; Pentagon Row; Bethesda; Tysons Corner; Washington D.C; Baltimore Business type: Restaurant Salary: (VA: 2.13/hour, DC: 2.77/hour, MD 4/hour) … повеќе>>

work-and-travel-usa

РАБОТНИ ПОНУДИ ★ WAT USA 2016 ★

Почитувани студенти, искористете го попустот од $100 за рани апликации и одберете ја вашата работна позиција. Погледнете дел од понудите … повеќе>>

Галерија

5 33 8 19 29 kate1 6 14 26 17

Корисничка зона

Што се случува на фејсбук

Преземете брошура

Преземи ја брошурата