English language courses

Курсеви по англиски јазик

Прекрасна можност за изучување на англискиот јазик во англиско говорно подрачје. Курсевите се наменети за деца, тинејџери и студенти кои сакаат да ги подобрат своите јазични вештини. Нудиме јазични центри лоцирани во Англија и САД.

Аурора Студент Сервис нуди јазични пакети кои вклучуваат висок квалитет на предавања, сместување со вклучени оброци, спортски и културни активности, еднодневни и полудневни екскурзии.

Обезбедуваме широка понуда на курсеви и програми за изучување на Англискиот јазик, кои одговараат на Вашите потреби за:

  • Ниво на познавање на Англиски јазик
  • Динамика на изучување
  • Времетраење на курсевите
  • Вместо на одржување на курсот