Full Placement

За прв пат патувате во САД или пак сакате да отидете кај различен работодавец? Тогаш за Вас идеална е Full Placement програмската опција со која, Аурора Студент Сервис Ви наоѓа работа.

* Искусете како е да се работи во забавен парк како Cedar Point, Trimper Rides или Six Flags America.

* Бидете дел од тимот на популарни ресорти како Wintergreen Resort, хотели, ресторани или трговски објекти.

* Да работите во некој од прекрасните национални паркови како Yellowstone или Grand Cannon.

Со оваа програмска опција имате целосен пристап до датабазата на работодавци од каде имате можност самите Вие да изберете работодавец!

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ:

 • Пополнета апликација
 • 2 Фотографии
 • Копија од Пасош
 • Потврда за редовен студент
 • Копија од претходна J1 виза

Програмата обезбедува:

 • Работен договор
 • Формулар DS-2019
 • Здравствено осигурување
 • Pre-departure ориентација во Скопје
 • Work and Travel прирачник
 • Супервизија и асистенција за време на целиот престој во САД
 • 24 Hour Emergency Hotline