Локација

Нашите простории се дел од Туристичката Агенција Аурора сместени во Трговскиот Центар “13 Ноември” веднаш до Трговскиот Центар “3 Бисери” во населбата Аеродром.

За полесно да не лоцирате можете да ја искористите мапата за нашата локација и некои од попознатите објекти во наша околина:

  • ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА СКОПЈЕ,
  • КОСМОФОН и NEOCOM,
  • ТЦ СКОПЈАНКА,
  • ТОБАКО 2,
  • ТЦ ТРИ БИСЕРИ и
  • МАЈЧИН ДОМ.