Здраво. Дали понудите важат само за студенти, јас веќе дипломирав, не сум вработена и би сакала да аплицирам на една од овие програми.

Camp Counselors и Internship програмите важат и за младинци до 28 години кои што не се студенти. Потребни документи во зависност од тоа која програма ќе ја одбереш. За подетлни информации јави се на 02 2464 440.