Self Placement

Дали веќе сте биле учесник во програмата за летна студентска работа во САД? Дали сакате да се вратите да работите кај истиот работодавец? Или пак имате пријатели кои оваа година ќе ве однесат со нив кај минатогодишниот работодавец?

Не чекајте повеќе! Аплицирајте по најповолна цена во Македонија.

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ:

 • Пополнета апликација
 • Валиден работен договор
 • 2 фотографии
 • Копија од пасош
 • Копија од претходни J1 визи

Програмата обезбедува:

 • Формулар DS-2019
 • Здравствено осигурување
 • Pre-departure ориентација во Скопје
 • Work and Travel прирачник
 • Супервизија и асистенција за време на целиот престој во САД
 • 24 Hour Emergency Hotline