За Нас

Добредојдовте во Aurora Студент Сервис

Свет на патување и забава!

Почитувани пријатели!

Ви благодариме што ја одбравте Aurora за Ваш соработник.

Основана во 1990 година, Аурора Турс постои на македонскиот пазар повеќе од 22 години, период во кој успеавме да создадеме беспрекорна репутација на најголема и една од најуспешните и доверливи туристички операториво земјата, особено позната по понуда на ексклузивни аражмани. Нашиот професионализам и искуство им служат како на македонски така и на странски патници. Обезбедуваме комплетни бизнис и приватни аранжмани низ целиот свет. Дел од Aurora Tours е и Аурора Студентскиот Сервис кој е оспособен за различни младински програми, издавање ISIC картички, Work & Travel, програми за пракса во САД

AURORA СТУДЕНТ СЕРВИСОТ Ви нуди:

  • Студентски програми: Work and Travel; Camp Counselors; Internship & Trainee Program
  • Младински програми: USA High School
  • Меѓународни картички за попуст: ISIC, ITIC, IYTC
  • Авионски билети со специјални тарифи за студенти и младинци